EN ELINSTALLATÖR SOM VERKAR FÖR MORGONDAGEN

Elergi AB grundades 2018 som ett enmansföretag och har sakta men säkert vuxit till vad vi är idag. Det som kännetecknar vår verksamhet är att vi är en trygg partner som är här för att både utmana och utveckla normen för en modern hantverkare.

Vi ska erbjuda våra kunder den bästa- och även den enklaste servicen. För oss betyder det att det skall vara väldigt enkelt att vara kund hos oss. Vi pratar på ett sätt som man förstår och vi kommer med förslag på åtgärder som passar både din/er anläggning och budget. 
Har ni ett problem, ett uppdrag, en tanke eller en vision så vill vi hjälpa er på vägen. Våra installatörer har mångårig erfarenhet av branschen och vill bidra med vår pusselbit till att du som kund ska nå ditt slutgiltiga mål.

Vi är anslutna till Installatörsföretagen och är givetvis registrerade på Elsäkerhetsverket på både lågspänning och högspänning. Bland våra uppdragsgivare finns allt från kraftbolag till privatpersoner och gemensamt för alla kunder är att man får ett inlogg till en portal var man kan följa sin arbetsorder och där finns även möjlighet att kommunicera med sin installatör och följa med i projektet. I portalen får du total insyn i upparbetat kostnad och du kan till och med se vilket material vi använder.

Transparent, tryggt och enkelt tycker vi.